NATURALVIINI-MAAHANTUOJA HELSINGISTÄ

Let Me Wine on viinien maahantuoja Helsingistä. Viinimme ovat kiinnostavia ja uniikkeja alueidensa edustajia. Tuotteidemme hinta-laatusuhde on omaa luokkaansa. Työskentelemme avoimin mielin ja ilon kautta, juuri niin kuin toivoisimme viinejämmekin juotavan.

Hyvä viini on monialainen kulttuurituote, joka tuo ihmisiä yhteen. Ystävien kanssa vietetty aika antoisine keskusteluineen hyvien viinien kyydittämänä on elämäntapa, jota me yhdessä viinintekijöidemme kanssa edustamme, ja jota haluamme edistää.

Omaamme henkilökohtaisen suhteen jokaiseen edustamaamme viinintuottajaan. Näin koemme välittävämme viineillämme myös palan tuottajia itseään. Heidän tarinansa.

VIINIMME

Viinimme ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja mahdollisimman vähän käsiteltyjä. Tuottajamme hoitavat maidensa maaperää  siten, että se on tänään elinvoimaisempi kuin eilen. Keskiössä on luonnollinen vastustuskyky, sillä maaperä on kuin lapsi: sitä ei voi eristää ja suojella kaikilta onnettomuuksilta ikuisesti. Maaperän täytyy voida hyvin, että se pystyy itse sopeutumaan elämän tuomiin vastoinkäymisiin ja selviytyä niistä.

MIKSI?

Lisäaineeton, puhdas ja mahdollisimman vähän prosessoitu.
Herkullisempi ja maukkaampi viini, joka kertoo tarinan.
Jotta tiedän, mitä juon.